Online backup

IntraHost giver små og store virksomheder mulighed for online backup med høj sikkerhed og ydelse af de vigtige forretningskritiske data. Din backup ligger opbevaret i vores beskyttede danske datacenter, hvorfra vi kan gendanne dine programmer og filer, hvis uheldet er ude.

Hold dig på den sikre side

En god online backup løsning er den bedste digitale forsikring med fysiske servernedbrug, ransomware og sort uheld. Med digitale trusler som virus, malware og ransomware som CryptoLocker, er det vigtigere end nogensinde at kunne tage kontrol og gendanne data.

Få fuld tryghed

Din online backup løsning overvåges og serviceres af vores professionelle team 24/7 - og dermed garanterer vi, at dine sikkerhedskopier bliver opbevaret forsvarligt, sikkert og krypteret. Kun du har adgang til indholdet.

Vores datacenter er fysisk godt beskyttet og dine data sendes altid løbende og komprimeret til vores backupserver, så du kan gendanne dine seneste data.

Vores system sender dig en e-mail med notifikation, når din backup er gennemført, ligesom du modtager et mere detaljeret overblik over filer, tilgængelig plads m.m.

Lad IntraHost tage online backup af dine data – før skaden er sket.

Komplet online backup

Vi faciliterer en komplet online backup strategi for din virksomhed, som tilbyder et bredt udvalg af funktioner.

Det inkluderer blandt andet alt fra enkeltstående arbejdsstationer til avancerede servermiljøer - herunder VMware, Hyper V, Exchange Databaser, SQL-databaser og meget mere. Vi kan hjælpe dig med at sikre dine data nemt - uden et dyrt og kompliceret setup in-house.

Hold fokus på kerneforretningen

Med en online backup løsning ’ude af huset’ sparer virksomheden udgifter til dyrt hardware og drift, styrker sikkerheden og får mulighed for let at skalere løsningen efter behov. Løsningen er 100% administrationsfri og en akut gendannelse er kun et opkald væk. Dermed kan din virksomhed se bort fra IT-besværet og i stedet bruge ressourcerne på kerneforretningen.

Kontakt os for at høre mere og få implementeret sikker online backup, der kan genskabe forretningens uvurderlige data, når uheldet rammer.

Kontakt os