Server backup

En server backup er et vigtigt redskab, som kan forhindre datatab, hvis backup på din lokale server ødelægges. Ved at adskille backupkopierne, fordeler du dem til forskellige servermiljøer, så alt data ikke er væk med et fingerknips, såfremt lynet slår ned, teknikken går i stykker eller andre uheld melder deres ankomst.

Hvorfor skal det være dyrt?

IntraHost hjælper med at opsætte en remote server backup, hvormed datakopierne flyttes ud af selve virksomheden. Det er hverken dyrt eller kompliceret, men en ekstra digital forsikring, som i sidste ende kan forhindre virksomhedens værste mareridt: At se store og værdifulde mængder oparbejdet data være pist væk!

Vi gør det let at være sikker

Tiden hvor en sikkerhedsbackup var evigheder om at uploade over mere eller mindre sikre forbindelser er for længst forbi.

I dag er der ingen undskyldning for at spille hasard med forretningens data, da internetforbindelsen både er hurtig og sikker.

Tænk blot over, hvad der potentielt er gået tabt, hvis du åbner computeren og den er beskadiget, udelukket fra jeres systemer eller blokeret af ransomware. Hvis du gruer for disse scenarier, er det med god grund! Hvis ikke er det højst sandsynligt fordi, du allerede er beskyttet mod denne type tekniske katastrofer.

At have en server backup som en ekstra forsvarsmekanisme mod cyberangreb fra IT-kriminelle og ondsindet software, er derfor det bedste værn, hvis der opstår behov for at gendanne data og IT-systemer.

Med IntraHost som leverandør af din server backup får du daglige statusrapporter for din backup og kan hvile trygt i din beslutning om at sikre jeres filer effektivt.