Microsoft 365 backup

Microsoft Office 365 har allerede gjort sit indtog i mange danske virksomheder. Systemet er fleksibelt med login på tværs af browsere og enheder, hvilket sikrer øjeblikkelig adgang til dine private filer og Microsofts fantastiske produktionsværktøjer - direkte fra skyen!

Hvorfor miste værdigfuld data?

Desværre er ikke alle klar over, at Microsofts eget gendannelsessystem ikke er tilstrækkeligt. De forpligter sig nemlig først og fremmest til at gendanne deres egen software, og dermed ikke dine vigtige data. En Microsoft Office 365 backup fra IntraHost sikrer dig, at du altid har en opdateret kopi af filer fra f.eks. SharePoint, OneDrive og din indbakke m.m. Vi tilbyder naturligvis backup med ubegrænset data og uden nogen form for tilbageholdelsespolitik.

Behold dine data, hvis uheldet er ude

Selvom det er vigtigt at kunne gendanne sin software hurtigt ved pludselige IT-nedbrud, er det endnu vigtigere at kunne genskabe de filer, der er lagt time-, dage- eller ugevis af arbejde i.

Men Microsofts indbyggede sikkerhedskopi garanterer ikke sidstnævnte. Faktisk arbejder Microsoft med en 30 dage ’Retention’ periode.

Denne er dog langt fra optimal, hvis du ønsker at sikre forretningens vigtige data, fordi den er tidsbegrænset og heller ikke er tilpas effektiv i forhold til at gendanne dine data i SharePoint, OneDrive eller ved backup af mail.

IntraHost dækker med en grundig Microsoft 365 backup, som tager backup af filer i Exchange, SharePoint, OneDrive, Teams, indbakken og meget mere.

Kontakt os for nærmere information og rådgivning.

Kontakt os