IT-outsourcing

Med IT-outsourcing hos os får du en ekstern IT-afdeling, der sidder klar til at klare alle dine IT-udfordringer samt komme med skræddersyede løsninger, der passer perfekt til din virksomhed - døgnet rundt alle årets 365 dage.

Professional rådgivning og implementering

Få professional rådgivning og implementering, der ikke bare sikrer dig omkostningsbesparelser, men garanterer dig det rette IT-setup til din forretning.

Hos Intrahost taler du direkte med eksperten, men på et forståeligt sprog fra personer med forretningsforståelse.

Af samme årsag ønsker vi, du ser os som en forlænget arm og egen eksterne IT-afdeling.

Det betyder, du møder respekt for dine behov, dit budget og dine eventuelle bekymringer i en branche, der kan være svær at gennemskue. Vi understøtter dine behov med stabil IT-drift i form af både hardware og software – endda med færre udgifter til udstyr, takket være moderne løsninger med høj skalérbarhed.

Kontakt os for at høre mere om IT-outsourcing, der naturligvis også er inklusiv 24/7 support.

Kontakt os
Mindre udstyr og færre udgifter Vagttelefon og support 24/7 Fuld sikkerhed

Mindre udstyr og færre udgifter

Slip for investeringer i nyt eller forkert hardware og software. Med IT-outsourcing garanterer vi en effektiv og moderne løsning fra skyen – altid til faste og forudsigelige priser efter aftale.

IT-outsourcing til dine behov

IT-outsourcing må aldrig være en pakkeløsning. Hos Intrahost har vi ikke nogen kasketter, der passer til alle, men en personlig tilgang til enhver case. Det er med til atsikre den optimale daglige IT-drift til din forretning – og endda typisk samtidig med at der spares ressourcer på IT-budgettet!

Vores rolle er at gøre bekymringer om nedbrud, tabt data, manglende performance eller angreb fra hackere, virus m.m. til en fjern fortid – alt imens du ved, vi altid er til at få fat på, hvis der måtte være behov for hjælp.

Vi ved, at du investerer i IT-outsourcing, fordi du vil skabe værdi for din virksomhed. Afsamme årsag leverer vi kun et personligt produkt, som gør IT til en mindre kompliceretaffære. Det mener vi er essentielt, hvis du ikke har en dedikeret IT-afdeling.

Betragt os derfor gerne som din samarbejdspartner, der gør IT ́en til et understøttende forretningselement, som frigiver jeres egne ressourcer til at prioritere værdiskabende opgaver.

Kontakt os for at høre mere om vores IT-outsourcing.

Kontakt os