Professionel VPS Hosting

VPS-hosting (Virtual Private Server) er ofte det oplagte valg, når du har behov for kraft og fleksibilitet. Hvor du på et traditionelt webhotel deler serverens ressourcer med flere andre websites, får du på en VPS dedikeret de RAM og CPU’er, som din IT-løsning kræver.

Virtual Private Server

Vores VPS-løsning giver dig stadig mulighed for at administrere serveren, så du har frihed til at redigere, uploade, slette m.m. Kræver din hjemmeside, dit økonomisystem etc. flere allokerede ressourcer til optimal fart, er VPS hosting vejen frem.

Nem opgradering

Det bliver at tildele flere ressourcer, hvis forretningen vokser eller får behov for at implementere nye og mere krævende IT-systemer.

SSD

Giv din VPS mere diskplads, når behovet melder sig. Alle vores harddiske er SSD-diske, så du beholder samme høje hastighed, uanset hvor meget plads du skal bruge.

RAM

Bruger du programmer, som kræver en del RAM? Så har du muligheden for at give din VPS endnu flere, så dine programmer kan køre gnidningsfrit.

HDD

Vi tilbyder at tilknytte en ekstra HDD-harddisk på mindst 2TB, så der kan være plads til de helt store filer.

CPU

Du kan tilføje flere CPU-kerner til din VPS. Det giver dig mulighed for at køre dine programmer på fuldt tryk, uden at hakkende software bliver til en irritation.

Få en skræddersyet og sikker løsning

Hos IntraHost leverer vi en VPS-løsning, der passer til virksomhedens faktiske behov. Vi har ikke sælgere ansat, så du taler direkte med eksperten.

Vores eksperter rådgiver og vejleder naturligvis på forståeligt dansk, og ikke kun med tunge IT-gloser, så du får en optimal løsning, der er hurtig, sikker og pålidelig.

Vi kan efter aftale tage komplet backup af indholdet på din VSP, hvilket gør det muligt at udrulle den seneste gendannelsesversion, hvis uheldet er ude. Det betyder, at vigtigt data ikke går tabt.

Foruden backup, tilbyder vi support og en 24/7 vagtelefon, så vi altid kan hjælpe dig, hvis du får nye krav til din løsning eller blot skal have hjælp til at betjene dit serverpanel m.m.

Alle løsninger er naturligvis skalerbare, så du er garanteret de kræfter, du har brug for.

Ring og hør mere om VPS og få den perfekte hosting-plan.