Microsoft Exchange online

Er Exchange den bedste e-mail løsning? I hvert fald hvis du spørger os. Med Microsoft Exchange er det lettere end nogensinde at synkronisere mails, kontakter og kalenderaftaler – og nyde altid opdaterede Microsoft programmer på tværs af enheder. Sidstnævnte takket være Microsofts tilgængelighed i webbrowser såvel som fra applikation.

En moderne løsning

Som en løsning til den moderne digitalt afhængige virksomhed, har Exchange selvfølgelig indbygget antimalware- og antispamfiltrering, ligesom det beskytter dine data for uvedkommende. Dertil kan du tilmed opsætte smarte postkasseregler, der hjælper med at holde indbakken ren.

Exchange Online

26 Kr.

Pr. måned med årsbinding

  • 50 GB postkasselager
  • Sende mails på op til 150 MB
  • Outlook-support
  • Webbaseret adgang
  • Førsteklasses antimalware og antispambeskyttelse
  • Direkte arkiv

Kontakt os i dag

Kom godt i gang med Exchange

Der er mange fordele ved at bruge Microsoft Exchange. Udover at det beskytter følsomme oplysninger og hjælper med at frasortere spam og malware, får du masser af postkasseplads og kan sende store filstørrelser sammen med dine e-mails.

Lad IntraHost hjælpe med professionel opsætning og evt. migrering fra andre systemer. Vi hjælper dig med at få synkroniseret virksomhedens mails, kontakter og kalender for en gnidningsfri overgang til Exchange.

Vi tilbyder naturligvis fuld support med vagttelefon 24/7, hvis der opstår behov for hjælp.

Kontakt os for rådgivning og hør mere om, hvordan vi implementerer den populære Microsoft løsning til synkronisering og håndtering af mails, kontakter og kalender.

Kontakt os