Hosted AirBOSS

Med AirBOSS får din virksomhed et dansk ERP- og regnskabsprogram, der er bygget til at gøre hverdagen nem. For at også gøre selve brugen af programmet nemmere, tilbyder IntraHost at hoste AirBOSS i skyen – altså via en cloud-service.

Lad AirBOSS gør det nemmere

Fordelen ved et Hosted AirBOSS system er, at virksomhedens ansatte får mulighed for at logge ind i programmet på tværs af enheder. Den ansatte behøver altså ikke at sidde fysisk ved sin computer, men får fuld adgang fra hele verden – lige meget om det er fra en tablet eller PC, fra iOS, Android eller Windows. Bemærk at det ligeledes bliver muligt at f.eks. give revisorer fjernadgang til økonomisystem, for lettere samarbejde.

Pris pr. bruger er 149,- Kr. / md.

Hosted AirBOSS - Hvorfor?

• Du ejer selv dit AirBOSS
• Du får adgang til AirBOSS, uanset hvor du er
• Din revisor kan få direkte adgang
• Du skal ikke tænke på backup
• Du har ingen udgifter til vedligeholdelse

AirBOSS på dine enheder

Vores klient kan bruges på de mest populære platforme, på både stationære og mobile enheder. Windows, macOS, iOS eller Android.

Sikker og krypteret forbindelse

Vi bruger SSL 256-bit AES kryptering mellem vores servere og klienten. Kort sagt: Ingen - udover dig - kan se, hvad du laver på AirBOSS.

Kraftig og opdateret server

Vi benytter kraftige og moderne servere til afvikling af jeres AirBOSS. Vi opgraderer og opdaterer løbende systemet.

Hurtigt og moderne netværk

Vi benytter tre uafhængige internetleverandører for fuld redundans og højeste mulige hastighed.

Få en gnidningsfri brugeroplevelse og backup af dine vigtige data

Med en Hosted AirBOSS løsning fra IntraHost, får alle brugere adgang til forretningens regnskabsprogram fra Windows, Mac, iOS, Android etc. Vi hoster programmet på en specifikationsmæssig optimal server, hvilket garanterer en gnidningsfri oplevelse uden ventetid.

Vi tilbyder samtidig at tage løbende backup af software og filer, så det er let at genskabe systemet i dets seneste version. Denne feature kan have stor værdi, fordi AirBOSS kan skræddersyes og moduleres på så mange måder, at virksomheden har opbygget et system, som passer 1:1 til den daglige arbejdsgang. Et så værdifuldt redskab skal naturligvis kunne genskabes hurtigt.

Ønsker du at høre mere om tilpasning af AirBOSS ERP- og regnskabsprogrammet eller om de mange fordele en hosted løsning kan tilbyde din virksomhed?
Kontakt IntraHost for flere informationer.