Server hosting

Kraftige danske server

Intrahost tilbyder stærk server hosting fra datacenter med en høj grad af sikkerhed. Vores løsning ligger i skyen frem for lokalt, hvilket sikrer en fleksibel løsning, hvor du og din forretning får den nødvendige performance.

Automatisk backup Fuld kontrol Oppetidsgaranti

Automatisk backup

Server hosting hos Intrahost er naturligvis inklusiv automatisk backup af dine data. Har du særlige behov til backup af f.eks. Microsoft 365, kan vi også hjælpe her.

Tilpasset til jeres krav

Den daglige IT-drift er i høj grad afhængig af et professionelt setup, der leverer den påkrævede power. Mangler I flere kræfter? Så tilpasser vi blot jeres server, så den leverer med tårnhøj ydeevne.

Ydeevne er naturligvis intet værd, hvis ikke jeres server kører. Derfor har vi en oppetidpå 99,99% - og tilbyder desuden dansk support i absolut topklasse.

Kontakt os gerne for at høre mere om, hvordan din virksomhed får pålidelig server hosting med høj performance.

Kontakt os

Hvorfor vælge server hosting hos Intrahost?

Når du vælger server hosting hos Intrahost, samarbejder du med en virksomhed, der er dedikeret til moderne og højtydende hosting-løsninger.

Vi ved, at en stabil drift er essentielt for din forretning – hvorfor vi lægger stor vægt på at levere nogle af branchens bedste cloud hosting løsninger og altid have øje for den fagligt stærke, men personlige service.

Hvad betyder forretningsforståelse og personlig service så helt konkret? Det betyder, at din server hosting kommer med 99,99% oppetid, at der tages automatisk backup af dine data og at du får et fleksibelt produkt – leveret fra serverer i et beskyttet datacenter med kompromisløs sikkerhed.

Dit produkt ledsages af support fra danske teknikere, som formår at holde høj faglighed – uden at tale på et teknisk fremmedsprog.

Nøjagtigt som produktet, er vores supportservice også fleksibel. Det betyder, vi tager dine opgaver alvorligt – og har mulighed for at løse dem 24/7.

Kontakt os gerne for professionel rådgivning og server hosting i topklasse.

Kontakt os